Vágólapra másolva!
Az Internazionale még nem tett le arról, hogy megszerezze a Manchester Citytől Carlos Tévezt, de a klubnak van B terve arra az esetre, ha az argentin csatár mégis a Milanban folytatná. Német lapértesülések szerint a Werder Bremen német játékosát, Marko Marint szemelte ki.

A bosnyák származású Marin pár éve még a német futball egyik legígéretesebb tehetségének tartották, az utóbbi időben azonban stagnál a karrierje. Még nem volt 20 éves, amikor 2008-ban bemutatkozott a válogatottban, és ott volt a 2010-es vébén is, de 2010 novembere óta egyszer sem szerepelt a nemzeti csapatban. Marin sohasem volt túl gólerős (alapvetően szélsőnek számít), hiszen egyetlen idényében sem ért el négynél több gólt a Bundesligában, a mostani bajnokságban bajnokságban viszont egyet sem szerzett. Sőt, mindössze öt bajnokin szerepelt, vagyis a Werder kezdő tizenegyéből is kiszorult.

Ennek ellenére a nemzetközi piacon keresettnek számít, hiszen fiatal, és nagy potenciál van benne. Tavaly nyáron a Liverpoollal és a Tottenhammel is hírbe hozták, most pedig az Inter figyeli. Marin a Sportbildnek elismerte: tud a milánóiak érdeklődéséről, ám elárulta, hogy konkrét megkeresés még nem történt.
Szerződése 2013 nyaráig érvényes, vagyis a Werdernek nem áll feltétlenül érdekében eladni őt, ám megfelelő ajánlat esetén aligha mondana nemet.

További átigazolási hírek

A Chelsea kölcsönadta fiatal francia középpályását, Gael Kakutát a Dijonnak. A Bolton Wanderers szeretné kölcsönvenni a Porto fiatal argentin támadóját, Juan Iturbét. Az Olympique Lyon közel áll ahhoz, hogy megszerezze a Nancy védekező középpályását, Samba Diakitét. A Málaga felvette a kapcsolatot az Espanyollal a kameruni kapus, Idriss Kameni leigazolása érdekében. Az Atlético Madrid argentin trénere, Diego Simeone a nyáron szeretné megszerezni a Real Madrid középpályását, Fernando Gagót, aki jelenleg kölcsönben az AS Romában szerepel.

www.global-soccer.eu