Vágólapra másolva!
A csepeli stadionban valószínűleg nem játszhat a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros azon időszak alatt, amíg felépítik majd az új Albert-stadiont.

Martz János, a harmadosztályban érdekelt csepeli futballklub elnöke az egyesület 100. évfordulója alkalmából rendezett sajtótájékoztatón az MTI-nek pénteken úgy nyilatkozott, hogy a zöld-fehérek ideiglenes költözését azért nem látja lehetségesnek, mert a létesítmény tartós bérbeadásához legalább 50 millió forintos fejlesztésre lenne szükség a stadionban.

Hozzátette, egy-két meccs megrendezése elképzelhető. Martz szerint a csepeli létesítmény 2000-ben még modernnek számított, de azóta semmilyen fejlesztés nem történt benne.

Fürjes Balázs budapesti nagyberuházásokért felelős kormánybiztos korábban azt mondta, hogy 12 milliárd forintból építhető fel a Ferencváros új Üllői úti stadionja, s márciusban, az IMF-tárgyalások lezárása után dőlhet el, hogy költségvetési pénzből 2014-re megvalósítható lesz-e a beruházás.

A csepeli mellett lehetséges helyszínként felmerült még a Hidegkuti-stadion, a Puskás-stadion, a Bozsik-stadion és a BVSC pálya is.