Bíróság elé kerül a bilincsben bevitt Aranypart-szereplő

Vágólapra másolva!
Verekedésbe keveredett a Viasat3 Aranypart című valóságshow-jának szereplője, Ádám, aki egy éjszakát a rendőrőrsön töltött.
Vágólapra másolva!

Súlyos testi sértés miatt tettek feljelentést az Aranypart-ból ismert Ádám ellen. A Viasat valóságshow-jának szereplője állítólag egy lány védelmére kelt, amikor verekedésbe keveredett. Az összetűzés után Ádám a rendőrségen, majd kórházban, végül pedig a bíróságon kötött ki - írja a Bors.

A fiú szerint egy ismerősével kellemetlenkedett egy férfi, akit megpróbált megvédeni. Miután megütötték, ő is nekiesett a jövevénynek: a reality-szereplő kezét később több helyen kellett összevarrni, a másik fél nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szerzett, pár foga is kitört.

Az incidens után egy éjszakára a rendőrőrsön tartották az Aranypart játékosát. "Bilincsbe vertek, és csak másnap engedtek haza. A sérülésemet ezért nem is látták el, és a kezemen lévő seb elfertőződött. Az eset után egy hétig kórházban feküdtem" - nyilatkozta Ádám a lapnak. A verekedés másik résztvevője feljelentette támadóját. A súlyos testi sértés bűntettét a Büntető Törvénykönyv három évig terjedő szabadságvesztéssel sújtja.