Hétvégi, maratoni adások a Spektrum Home tévén

Vágólapra másolva!
A Spektrum Home január 28-tól minden hétvégén, szombaton és vasárnap 13:30-tól egymás után adja az Álljon meg egy házért, az Álljon meg egy fürdőszobáért, és az Álljon meg egy kertért című sorozatok egy-egy epizódját.
Vágólapra másolva!

Az Álljon meg egy házért című sorzatban Josh Temple a főszereplő, aki évekig dolgozott építkezéseken - mára viszont saját vállakozást alapított, és a Spektrum Home sorozatában lakberendező áruházakban kutatja fel leendő megbízóit. Egyszerűen megszólítja a gyanútlan vásárlókat és felajánlja, hogy követi őket otthonukba, ahol a terepszemle után felvázolja elképzeléseit a lakás átalakítására, majd elköszön és másnap egy sereg segédmunkással tér vissza.

Az Álljon meg egy kertért központi szereplője Ahmed Hassan, aki a kerttervezés szakértője: ő barkácsáruházakban várja a hétvégi vásárlókat, olyanokat, akik hajlandóak arra, hogy azonnal rábízzák kertjük, udvaruk átalakítását.

spektrum

A széria harmadik darabja az Álljon meg egy fürdőszobáért: ebben Matt Muenster lakberendező (meglepő, de) boltokban ismerkedik, kamerákkal elkíséri új ismerőseit otthonukba, hogy egy ígéretes átalakításba fogjon. Szakértője a belső építészetnek, karrierje során számos étterem és kaszinó belső terének kialakításában vett részt, míg végül a lakóházak design-szakértője lett.