A csoportképeket is át lehet rendezni az új Photoshopban

Vágólapra másolva!
Utólag is át lehet rendezni majd a képet a legújabb Photoshop segítségével: a felesleges dolgokat el lehet tüntetni, a témát középre lehet helyezni. Lassan már a rossz képeket is meg tudja javítani a szoftver.
Vágólapra másolva!

Nem csak a képben maradt hibákat, belógó tárgyakat lehet eltávolítani a megjelenés előtt álló CS6 verziószámú Photoshoppal. A képszerkesztő intelligens algoritmusainak köszönhetően szabadon át lehet rendezni a fotón szereplő tárgyakat. Embereket lehet arrébb rakni, sőt még a kép témájának középre rendezése sem okoz gondot az új programnak. Az áthelyezés mellett a képelemek megnyújtására vagy összezsugorítására is használható az új algoritmus.


Lassan már a rossz fotókat is megjavítja a Photoshop

Az Adobe mérnökei javítottak a tavalyi frissítés során bekerült okos feltöltés funkción is. A jelenlegi Photoshopban a feltöltendő területet az alapján rajzolja tele a program, amit a kijelölés közvetlen környékén talál. Ez tökéletesen működik, ha a zöld pázsitról kell kiradírozni egy piros labdát, de nagyobb tárgyaknál már hajlamos hibázni. Az pedig rosszul néz ki, ha a videóban is látható teherautó előtti pocsolyát magával a teherautóval tölti fel. Az új kitöltés funkciónál meg lehet jelölni, hogy az új pixeleket a kép melyik részéről vegye a program.

Az Adobe egyelőre nem jelentette be a CS6 kiadási idejét. A legutolsó nagy frissítés egy éve jelent meg a cég grafikus programcsomagjához, így elképzelhető, hogy az új algoritmusokat tartalmazó verzió még a nyáron megjelenik.