Vágólapra másolva!
Gianluigi Buffon, a Juventus kapusa úgy nyilatkozott a Milan elleni, 1-1-re végződő rangadó után, ha látta volna, hogy Sulley Muntari fejese után a labda áthaladt a gólvonalon, akkor sem jelezte volna a bírónak a gólt.

Allegri: Biztos túl vastagra festették a gólvonalat

A rangadó 25. percében nagyott hibázott a bíró és az éppen az alapvonalnál helyezkedő partjelző, Muntari fejese után ugyanis Buffon mintegy fél méterrel a gólvonal mögül halászta ki a labdát, ám ez Tagliavento játékvezetőnek elkerülte a figyelmét, bár a videofelvétel alapján úgy tűnik, a bíró elsőre középre mutatott, gólt jelezve.


"A labdát néztem, nem a gólvonalat. Nem vettem észre, hogy a labda a gólvonalon túl van, de ha észre is vettem volna, akkor sem jeleztem volna a bírónak" - nyilatkozta Buffon a La Repubblica nevű lapnak.

A világbajnok kapus nagyon örült a megszerzett egy pontnak, és annak, hogy ezzel a Juventus veretlensége megmaradt. Buffon elismerte, hogy az első félidőben a Milan uralta a meccset, de úgy látta, az utolsó 25 percben a Juventus volt a jobb. A Zebrák a mostani döntetlennel egypontos hátrányban vannak a címvédő mögött, de ha megnyerik a Bologna elleni elmaradt meccset, akkor visszaveszik a vezetést.