Vágólapra másolva!
Az Universum Box Promotion régi-új igazgatója, Peter Hanraths elégedett bokszolók és izgalmas meccseket akar - írja a Profiboksz.hu.

Nemrég visszatért a német profi ökölvívócsapatba Peter Hanraths, a korábbi gazdasági igazgató évekkel ezelőtt szívproblémái miatt hagyta el a klubot, sokak szerint az ő távozása akkor egyenesen a csapat végét is jelentette, amit jól igazolnak az elmúlt évek történései. Hanrath szerint az Universumnak ismét egységes csapatot kell alkotnia, ha versenyképes akar maradni.

"A sikerhez elégedett bokszolókra van szükségünk. Mindenkinek annyit kell adni, amennyit ér, nem szabad, hogy bárki azt érezze, hogy kihasználják. Nem fogok senkit se leszerződtetni, ha nem tudok neki biztos jövőt ajánlani, különben a saját hírnevemet tenném tönkre" - mondta Hanraths, aki jó úton halad ahhoz, hogy visszahozza a klubhoz a nemrég távozó Alexander Dimitrenkót.

Hanraths szerint kezdetben a Sauerlanddal való együttműködés lesz a cél. "Legalább hat meccset el tudok képzelni a két csapat között, ami nagyon is érdekelné az embereket. Rengeteg unalmas mérkőzést látunk mostanában, de ha kiegyenlített meccseket kínálunk, ráadásul visszavágókat is lekötünk, abból mindenki profitálhat."