Négycsillagos szálloda épült Tirolban allergiásoknak

Hotel Tirler Alm
Vágólapra másolva!
Az ausztriai Tirol tartomány egyik síterepén, Seiser Almon új négycsillagos szálloda nyílt kizárólag allergiára hajlamos sízők számára. A hotelben az ételeket is a vendégek egyéni igényei alapján állítják össze.       
Vágólapra másolva!

A Val Gardena közelében lévő Hotel Tirler Alm 1750 méter magasan, közvetlenül a sípályáknál fekszik. A szálloda teljesen pollenmentes, ezen követelmény szerint rendezték be a szobákat és a közös helyiségeket is.

Forrás: Hotel Tirler

A hotel séfje pedig a vendégek egyéni igényei szerin alakítja ki a menüsorokat attól függően, hogy kinek milyen allergiája van. A foglaláskor ezt is előre jelezhetjük, csakúgy, mint azt is, ha vegetáriánus ételeket, vagy lisztérzékenyeknek való menüket szeretnénk - írja a Skinews.com.

Forrás: Hotel Tirler

A szálloda építésekor igyekeztek helyben fellelhető anyagokat beépíteni. A Dolomitokban fellehető kőanyag, a vörös- és erdei fenyő mindenhol fellelhető az épületben. A szobák némelyikében modern hatású fűtött agyagfalak vannak, amelyek segítségével a szokásosnál jóval hatékonyabb a szálloda fűtése.

Forrás: Hotel Tirler

A szálloda kiváló elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy a síelők közvetlenül kapcsolódjanak a Dolomiti Superski terület 1200 kilométernyi hosszú pályáihoz.