A PRO4-nek nagyon bejött a Bajnokok Ligája

Vágólapra másolva!
Kedd este rekordnézettséget hozott a Bajnokok Ligája két mérkőzése a PRO4-nek. A TV2-csoport férficsatornáján közvetített Arsenal-Milan összecsapás a csatorna eddigi legnézettebb műsora lett a teljes lakosság és az idei legnézettebb műsora a 18-49 évesek körében.
Vágólapra másolva!

A PRO4 eddigi legnézettebb műsora lett a kedden élőben közvetített, Arsenal-Milan Bajnokok Ligája mérkőzés az adó 2011-es indulása óta a teljes lakosság körében, amit több mint 124 ezren követtek figyelemmel - tudatta közleményben a csatorna.

Szintén ez a mérkőzés lett a 18-49 éves (AMR% 1,6), valamint a 18-49 éves férfi lakosság (AMR% 2,4) körében a csatorna idei legnézettebb műsora, amit csak a tavaly szeptemberi Barcelona-Milan mérkőzés tudott felülmúlni. A második, Benfica-Zenit mérkőzéssel együtt a csatorna minden eddiginél nagyobb napi átlagnézettséget ért el.

A fiatal férfiaknál a harmadik legnépszerűbb csatorna volt kedden a PRO4: a 15-34 éves férfiak körében a mérkőzés adásideje alatt közvetlenül a két piacvezető kereskedelmi csatorna mögött végzett, 9 százalékos közönségaránnyal.