Vágólapra másolva!
A Barcelona klasszisának nagyapja szerint Lionel Messi és két unokatestvére mellett legkisebb unokája is meghatározó focista lesz. Antonio Cuchitini úgy látja, a 13 éves tehetség a háromszoros aranylabdás szintjére is eljuthat.

Antonio Cuchitininek már eddig is volt három olyan unokája, aki letette a névjegyét a sportágban. A 24 éves Lionel Messi zsinórban háromszor nyert Aranylabdát a Barcelonával, míg a másik lányától született, 27 éves Maxim Biancucchi a paraguayi Olimpia meghatározó játékosa, a klub tavaly decemberben az ő góljával nyert bajnokságot. Maxim öccse, a 23 éves Emanuel Biancucchi szintén a paraguayi élvonalban játszik az Independiente együttesében.

A játékosok nagyapja most egy újabb unokájáról nyilatkozott, szerinte a legkisebb Biancucchi-fívérnek, a 13 évesen egy rosariói csapatban játszó Brunónak minden adottsága megvan ahhoz, hogy olyan szintre jusson, mint az unokatestvére Lionel Messi.

Cuchitini szerint viszont a tehetség nem lenne képes a 11 éves korában Spanyolországba költöző Messihez hasonló korban elhagyni Argentínát. "Fél tőle, hogy elviszik Európába, túlságosan is ragaszkodik az édesanyjához."