Indul a Fieszta a Sport1-en

Vágólapra másolva!
Március 12-én, Fieszta címen indul spanyol futballhoz köthető magazinműsor a Sport1-en.
Vágólapra másolva!

A Sport Televízió - amely Magyarországon 2000 októbere óta folyamatosan közvetíti a spanyol bajnoki mérkőzéseket - újabb három szezonnal megtoldotta a La Ligával kötött megállapodását, így 2015-ig biztosan a Sport TV csatornáin láthatják majd magyar nézők a Real és a Barcelona bajnoki címért vívott csatáit, valamint a világ- és Európa-bajnok spanyol válogatott hazai mérkőzéseit.

Ezzel párhuzamban a csatornán hétfő este Fieszta címmel új műsort indul, amely kizárólag a spanyolok futballjával foglalkozik. A Sport TV azt a hangulatot próbálja átadni a nézőknek, ami Madridban, Barcelonában vagy akár Bilbaóban uralkodik a meccsek előtt és után, hogy milyen szeretet övezi a kedvenceket a mindennapokban. Betekintést nyer a néző a Santiago Bernabéuba és a Camp Nouba, de az utazó riporter segítségével benézhet a tévéző például egy madridi fodrászatba vagy egy cukrászdába, ahol bármelyik sztárfocistával össze lehet futni.

Forrás: sport tv

Farkas Norbert egy mikrofonnal és egy kamerával járta be Spanyolországot, és olyan embereket szólaltat meg, mint például Santiago Segura (Torrente) vagy Emilio Butragueno. Faragó Richard egy futballshow házigazdájaként mutatkozik be, de Vincze Ottó és Hajdu Attila is a műsor arca. Torres Dani is a csapatban van, ő zenél a műsorban, illetve a Fieszta főcímdalát is neki köszönheti a Sport TV.