Vágólapra másolva!
Az űrállomás fedélzetéről készült filmen szokatlan gazdagságban láthatjuk a csillagos égboltot, és Magyarország térsége is felbukkan.
Vágólapra másolva!

A fejlett technológiának köszönhetően az űrállomás egén emberi szemmel alig látható érdekességek is megpillanthatók a filmen. Alex Rivest fényképész számítógépes technológiával javította fel az égboltot ábrázoló területeket, így az egyébként halványabb objektumok is jól megfigyelhetők.

A videón jól láthatóak a csillagok és a Tejút sávja, 0:35-nél és 1:24-nél az Androméda-galaxis is feltűnik az égen. A galaxis fősíkjában mutatkozó sötét felhők 1:45-től a leglátványosabbak. Könnyen azonosítható még az esti égen napjainkban is feltűnő Orion csillagkép, például 1:55-nél.

Látványos videó az űrállomás fedélzetéről, amelyen a Föld felszíne, éjjeli városfények, viharok villámai és sarki fények mellett számtalan égi objektum is látható (NASA)

Keringés közben az űrállomás forgatja napelemtábláit, hogy a folyton változó irányban lévő Nap sugárzásának minél nagyobb részét felhasználja, illetve azért, hogy csökkentse a ritka felsőlégkör súrlódásának fékező hatását a nagy felületű napelemtáblákon.

A Föld felszínén is számtalan érdekesség mutatkozik, például az észak-amerikai Nagy-tavak a 2. percnél vagy Magyarország térsége 2:49-nél - igaz, itt a robotkar zavarja a látványt. A sarki fények és éjszakai villogó viharok után 3:02 környékén a 2011-es év végi látványos üstökös, a Lovejoy is feltűnik az égen.