Vágólapra másolva!
Ugyan csak néhány másodperc erejéig, de kedden este visszatért a pályára Zarko Sesum, a német Rhein-Neckar Löwen szerb válogatott kézilabdázója.

"Nagyon boldog vagyok, hogy újra játszhattam, az teljesen mindegy, hogy mennyi ideig - mondta a bajnoki meccs után a januárban súlyos szemsérülést szenvedett, majd meg is műtött 25 éves játékos. - A klub segítségével sikerült felépülnöm a sérülésemből, köszönöm, és nagyon örülök, hogy újra itt lehettem."

A volt veszprémi kézilabdázónak a szemlencséjét operálták meg, miután a januári, szerbiai Európa-bajnokságon a horvátok elleni elődöntőben a lelátóról valaki egy pénzérmével eltalálta.

Sesum egyik szenvedő alanya volt a Veszprémben 2009. február 8-án történt, kézilabdázókat ért támadásnak, melyben életét vesztette Marian Cozma. A román játékos segítségére két csapattársa, a horvát Ivan Pesic, illetve Sesum sietett, mindketten súlyos sérüléseket szenvedtek. Sesumot súlyos fej- és szemsérülései miatt műtötték meg, veszélybe került a látása, de rendbejött.