Kilenc órán át vett egy jelenetet a Jóban Rosszban

Vágólapra másolva!
Halálos lövés dördül el a Jóban Rosszban pénteki epizódjában: Fehér Konrád és Richárd fog egymásra fegyvert és mindketten el is sütik azt. A gonosz ikreket ugyanaz a színész, Mihályfi Balázs alakítja.
Vágólapra másolva!

Végzetes leszámolás várható a Jóban Rosszban péntek esti epizódjában, melynek egyik jelenetében a két Fehér testvér közötti rivalizálás is véget ér. Kubinszky Péter rendező elárulta, a jelenetet egy bonyolult, költséges és hazánkban egyáltalán nem szokványos technikával rögzítették. "A motion control egy kameramozgató szerkezet, amelynek segítségével két jelenetet kockapontossággal tudunk felvenni. A vágóasztalon összetrükköztük, hogy Mihályfi Balázs saját magával beszélget és a két pisztoly egyszerre sül el. Ez a technika elég drága. Külföldön nagy költségvetésű filmeknél, Magyarországon maximum reklámfilmeknél alkalmazzák, napi sorozatnál soha nem volt erre példa" - nyilatkozta a TV2-nek a rendező.

Mihályfi többéves rutinnal bír, számtalan leforgatott epizódon van túl, de úgy látja, ez a jelenet élete egyik legnehezebb munkája volt: ami a televíziónézőknek félperces izgalmat jelentett, az számára kilenc órányi forgatás és feszült koncentrációt igényelt.

Forrás: TV2

"Borzasztó nehéz volt leforgatni a jelenetet, hiszen minden mozdulatnak tökéletesen a helyén kellett lennie. Kilenc órán keresztül keményen dolgoztunk az iszonyatos hidegben. Már nagyon kíváncsi vagyok a kész jelenetre, biztos vagyok benne, hogy ha visszanézem, úgy gondolom majd, megérte a kemény munka" - tette hozzá Mihályfi, aki Konrád túlélésének örülne jobban.