Új tartalom és arculat lesz a VIVA tévén

Vágólapra másolva!
Teljes tartalmi és arculati megújulással vág neki a tavaszi-nyári szezonnak a VIVA Televízió.
Vágólapra másolva!

Új műsorokkal és letisztult megjelenéssel indul neki a tavasz-nyári szezonnak a VIVA Televízió. A megújult Megálló és a közelmúltban indult RandomMarci mellett áprilisban már új arcokkal és koncepcióval támad fel az Interaktív és szintén áprilisban érkezik a Popland című 70 részes latin-amerikai, fiataloknak szóló sorozat is.

A VIVA ugyanakkor megmarad zenecsatornának, ezért a továbbiakban is fontosak lesznek a zenei tartalmak: az Út a csúcsra című műsorban egy-egy népszerű előadó pályáját mutatják be, míg a VIVA karaoke-val ismert számok karaoke-verziójával melegíthetnek a nézők az esti bulira péntekenként. A csatorna eddigi műsorvezetői közül Iszak Eszter továbbra is a csatorna meghatározó szereplője lesz, és a Chart Show mellett műsorvezetőként visszatér a megújult Interaktív-ba is.

A tartalmi változások mellett a teljes arculat is megváltozik április 2-án reggel hat órától. A megújulás középpontjában a régi, lekerekített szélű logó szögletesre cserélése lesz, ehhez igazodik majd a csatorna többi, arculati szempontból különálló tartalma is.