Való Világ-kieső táncolt be az Éden Hotelbe

éden hotel, reni
Vágólapra másolva!
A Viasat3 valóságshow-jának április 23-i adásában beköltöző Reni ismerős lehet a reality-fanoknak: feltűnt már korábban az RTL-en, egy VV5-beszavazóshow-n.
Vágólapra másolva!

Az Éden Hotel legutóbbi adásában két nő költözött be csábítóként az óceánparti ingatlanba, és szerkesztői utasításra menten táncra hívták a pult körül időző félrészeg férfiakat. A fekete hajú lány ismerős lehet a Való Világ nézőinek, ugyanis a lány 2011 őszén az RTL-en próbálkozott, több ezer jelentkező közül be is került a legjobb negyven-ötvenbe, aki beszavazóshow-n is megmérettette magát.

"Az ellenfeleim közül az egyik prostituált volt, a másik pedig komoly párkapcsolatban él. Egyik sem túl szerencsés ebben a műsorban, ezért esélyesnek érzem magam" - nyilatkozta a show előtt. Reni a cselszövők köz indult, azaz Kinga ütötte el akkor a szerepléstől.

Forrás: Viasat3

A Délmagyar egy korábbi cikke szerint a 22 éves Balogh Renátának műsorvezető ambíciói vannak. Úgy látja, a korábbi műsorok szereplői jól el tudtak indulni az életben, és ő is a médiába szeretne bekerülni műsorvezetőként vagy szerkesztőként. A lány szerint Magyarországon ma így - azaz valóságshow-val - lehet a leggyorsabban karriert csinálni, de korábban részt vett több szépségversenyen, divatbemutatón, klipben és statisztált egy magyar filmben is. A lap szerint Ausztriában lett gogotáncos, onnan szeretne kitörni tévés szerepléssel.