Új sorozatok, talkshow és reality a megújuló LifeNetwork csatornán

lifenetwork
Vágólapra másolva!
Új, saját gyártású műsorok indulnak az Origo Zrt. tévécsatornáinál. A május elsejei hosszú hétvégén rajtol a LifeNetwork TV-ben az Ez Zsír! fogyókúrás és életmód magazin, valamint az Egy kávé Szily Nórával című talkshow, nem sokkal később pedig egy romantikus kórházsorozat magyarországi premierje kerül adásba.
Vágólapra másolva!

A májusra megújuló, állandó műsorsávokkal készőlő LifeNetwork saját gyártású műsoraiban az életmódé és a szórakozásé a főszerep: több új reality, fikciós sorozat és talkshow rajtol a napokban a női életmódcsatornán.

Április 28-án, szombaton 15.00-kor indul az Ez Zsír! című fogyókúrás és életmódmagazin, amelyben szakértők, civilek és sztárok segítségével mutatják be a fogyás és életmódváltás titkait, történeteit: a műsor szoros együttműködésben készül a life.hu, Ez zsír! című életmód programjával. A magazin hosszabb-rövidebb változatai minden nap adásba kerülnek, a videókat pedig már a tévéadás előtt is megnézhetik a life.hu látogatói. A műsor háziasszonya Takács Nóra, akinek a nyár folyamán még egy önálló, szépségápolással foglalkozó saját műsora indul a LifeNetwork TV-ben Hogyan legyek jó nő címmel.

Forrás: lifenetwork

Saját gyártású, napi talkshow-t kapott Szily Nóra: a műsorban egy kávéház zsongó miliőjében tévésztárok és színészek őszintén beszélnek a magánéletükről, szerelemről, szenvedélyről, fogyókúráról, válásról, párkapcsolatról. Az Egy kávé Szily Nórával című műsor, május 1-től minden hétköznap 17.30-kor, hétvégén pedig 15.30-kor kerül képernyőre, a videók rövidített változa a life.hu oldalon is megnézhető. Május közepétől ugyanakkor a LifeNetwork TV folyamatosan frissülő horoszkóp-szolgáltatást is nyújt.

Új évaddal folytatódik a Szuperdada, az Amiről a Vészhelyzetben sem beszélnek, és a Szülőszoba című kórházas realitysorozat. Olyan új filmeket is műsorra tűznek, mint a Szextippek csajoknak, a Csodacsokicukrászda, illetve a Férjem a házunk ellen, valamint Az asztaltól az ágyig.

A nyár egyik sorozatújdonsága júliustól a Rafaela doktornő lesz. A romantikus kórházsorozatban - amely Magyarországon először a LifeNetwork tévében lesz látható - egy csinos, fiatal doktornő és egy kórház izgalmas életébe pillanthatnak be a nézők.


Forrás: lifenetwork

A LifeNetwork az Origo Zrt. tévécsatornája.