Vágólapra másolva!
A Maffiózók-ból és a Mátrix-ból ismert Joe Pantoliano önéletrajzi könyvet jelentet meg, melyben alkoholfüggőségéről és egyéb mániás tevékenységeiről is sokat ír.
Vágólapra másolva!

A Maffiózók-ban Ralph Cifarettót játszotta Joe Pantoliano, akinek - az amerikai piacon - május 1-én jelenik meg Asylum című önéletrjazi könyve. A címnek megfelelően a színész valóban egy őrültekházáról számol be, kendőzetlen őszinteséggel ír múltjáról, rengeteg függőségéről.

Forrás: AFP/Getty Images/Theo Wargo

"Az évek során alkoholista lettem, függő, kényszeres vásárló és kleptomániás. És még mennyi mindenben mániás!" - írja a hatvanéves Pantoliano. A színész olyan közegben nőtt fel, ahol mindennapos volt az alkoholizmus, a szerencsejáték és a szervezett bűnözés - ezek elől akart elmenekülni a tévé és a mozi világába. Az orvosok szerint azonban klinikai depresszióban szenved, ez válthatta ki különféle függőségeit - az említettek mellett például evészavart, Vikodin- és szexfüggőséget is.

Pantoliano ma antidepresszánst szed, rendszeresen jógázik, megpróbálja távol tartani magától a démonait. Szerinte Whitney Houston és Amy Winehouse is ugyanabban a betegségben szenvedett, amelyben ő - halálukat így saját lelkük és hajlamaik okozták.