Vágólapra másolva!
Samir Nasri, a Manchester City francia középpályása arra használta fel a bajnoki cím megszerzése utáni örömteli pillanatokat, hogy üzenjen az őt a klubcsere miatt kritizáló Arsenal-drukkereknek.

Amikor Samir Nasri az Arsenalt elhagyva a Manchester Cityhez igazolt, a londoni csapat szurkolóitól megkapta a magáét, a legenyhébb jelző az volt, hogy pénzéhes, amiért Manszur sejk milliót választotta. Nasrit 27,5 millió euróért vette meg a City, amely drámai körülmények között nyerte meg az angol bajnokságot, Sergio Agüero a 94. percben lőtte azt a gólt, ami a győzelmet, és egyben az aranyérmet jelentette a QPR ellen.

Nasri a mostani ünneplést használta fel arra, hogy visszavágjon azoknak, akik csúnya dolgokat vágtak a fejéhez a klubcseréje után. "Sok Arsenal-drukker azt mondta, csak a pénz miatt jöttem a Cityhez. Remélem, figyeltek most, amikor átvettem az aranyérmet. Szerintem az Arsenal évekig nem fog nyerni semmit. Nehéz döntés volt, amikor eljöttem az Arsenalból a City kedvéért, meg kellett harcolnom a helyemért egy olyan csapatnál, ahol sosem elégednek meg a második hellyel, de most is beigazolódott, hogy megérte váltani. Remélem, az Arsenal-drukkerek most már leszállnak rólam, örüljenek a harmadik helynek, én meg továbbra is a trófeákra koncetrálok majd" - vágott vissza az öntudatos francia.

A 24 éves válogatott játékos azt is megjegyezte, ha tényleg csak a pénz számítana neki, akkor maradt volna az Arsenalban, ahol felvette volna a nagyösszegű fizetését, és nem kellett volna megszakadnia, mert tuti helye lett volna a kezdőben. "Sok olyan játékos van az Arsenalnál, aki pont így tesz" - vitte be az utolsó döfést korábbi klubjának Nasri, aki 31 bajnokin játszott az idényben a Cityben, és öt góllal, valamint kilenc gólpasszal vette ki a részét a sikerből.