Feltámaszthatja az elhunyt papot a Jóban Rosszban

Vágólapra másolva!
Nézői levelek százai, kétségbeesett üzenetek, aláírásgyűjtés követte a hírt, hogy Tamás atya karaktere tragikusan távozott a Jóban Rosszban-ból - közölte a TV2. Május 22-én különleges búcsúepizóddal köszönnek el Száraz Dénes karakterétől - aki valamilyen furfanggal még akár vissza is jöhet.
Vágólapra másolva!

A TV2 szerint komoly nézői felindulást váltott ki Tamás atya karakterének halála: többen aláírásgyűjtésbe kezdtek és tüntetést terveztek elhunyt kedvencük jövője érdekében.

"Sejtettük, hogy Tamás atya halála megrázza a sorozat rajongóit, azt azonban nem gondoltuk volna, hogy a tragédia ennyi embert mozgat meg. Hihetetlen mennyiségű levél és üzenet érkezik hozzánk, többezres csoportok szerveződnek a közösségi site-okon, ami mellett nem mehetünk el szó nélkül, hiszen mi a közönséget szolgáljuk. A TV2 azonnal létrehozott egy e-mailcímet, ahová várjuk a nézők ötleteit, hogyan lehetne feltámasztani a karaktert, és sok ezer érdekes verzió mellett ide érkezett az a kívánság is, hogy a rajongók szeretnének méltó módon búcsút venni Tamás atyától. Ez egy olyan igény, amit módunkban áll szinte azonnal teljesíteni, ezért most azon dolgozunk, hogy a jövő héten egy speciális emlék-epizódot láthassanak a nézők" - mondta Nagy Tamás producer, aki azt ígérte, ha jó lesz a búcsúrész nézettsége, akkor "el kell gondolkodniuk a jövőn."

Forrás: TV2

A Tamás atyának szentelt Jóban Rosszban rész jövő héten kedden, május 22-én kerül képernyőre. A sorozat készítői ezután fogják átgondolni - a nézői ötleteket is figyelembe véve, amelyeket a [email protected] címre várnak -, hogy visszatérhet-e valaha Száraz Dénes Csillagkútra.