Vágólapra másolva!
A Daily Mail információja szerint nem elképzelhetetlen, hogy az Aston Villa labdarúgócsapatának új menedzsere a Manchester United egykori csatára, a norvég Molde jelenlegi edzője, Ole Gunnar Solskjaer lesz.

Az angol Premier League 16. helyén végzett Aston Villa tulajdonosa, Randy Lerner hétfőn menesztette Alex McLeish vezetőedzőt, indoklásként a csalódást jelentő szereplést jelölte meg.

Az angol média három nevet azonnal bedobott a köztudatba, mint lehetséges utód, ám Roberto Martinez, Paul Lambert és Brendan Rodgers után a legújabb esélyesként Ole Gunnar Solskjaert emlegetik.

A norvég csatár 1996-2007 között 235 bajnokin 91 gólt szerzett a Manchester United színeiben, hatszor nyert bajnoki aranyat, kétszer FA-kupát, és nemcsak tagja volt a ManUnited 1999-es Bajnokok Ligája-győztes együttesének, de ő szerezte a Bayern München elleni 2-1-es diadal győztes találatát.

Visszavonulása után 2008 és 2011 között a klub tartalékcsapatát irányította, tavaly januárban vette át a norvég Moldét, és már az első évben aranyéremhez segítette az együttest.