Ha jó pasi vagy, akár bankrablónak is nézhetnek

Adam Levine Maroon 5
Vágólapra másolva!
A Maroon 5 akciófilmeket megszégyenítő új videoklipjében Adam Levine egy bankban dolgozó yuppie-t alakít, aki aztán tévedésből hülyét csinál a teljes Los Angeles-i rendőrségből.
Vágólapra másolva!

Overexposed címmel jön júniusban a Maroon 5 negyedik albuma, és a pár év alatt sikertelen college rockzenekarból multimilliós mainstream popzenekarrá váló együttes új kislemeze már végképp a lehető legdivatosabb hangzást követi, ráadásul már ők sem mernek vendégrapper nélkül slágert csinálni, hiszen Wiz Khalifa is featuringel a dalban.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=v3UJ0W7cV4afyPnA

A Payphone Samuel Bayer rendezte klipje arra helyezi a hangsúlyt, hogy Adam Levine énekes annyira pimaszul és lehengerlően jó pasi, hogy nála még az is belefér, hogy megússzon egy fegyveres rablást, és miután érthetetlen módon őt kezdi üldözni a rendőrség a fél tucat álarcos rabló helyett, még a végén ebből is kimásszon valahogy. Természetesen itt is sokat mutatják atlétában, míg az álarcos rablók között tűnik fel a zenekar többi tagja, Wiz Khalifának pedig Levine azzal köszöni meg a közreműködést, hogy ellopja a kocsiját.