Vágólapra másolva!
A Kaposvári Rákóczi 1-0-ra győzött a Vasas otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának vasárnapi játéknapján.

NB I, 29. forduló:
Vasas - Kaposvári Rákóczi FC 0-1 (0-0)
Illovszky-stadion, 700 néző
v.: Berger
Vasas: Ilizi - Görgényi, Kovács G. (Mileusnic, 46.), Matolcsi, Katona M. (Szabó B., 70.) - Farkas I B., Mehmedagic - Tóth II B., Bárányos, Dajic - Csoór (Ferkó, 56.).
Kaposvár: Hajdúch - Okuka, Addo, Bank, Pavlovic - Balázs B., Hegedűs D., Horváth T., Gujic (Bőle, 74.) - Ndiaye (Diallo, 83.), Haruna (Safaric, 65.).
gól: Ndiaye (11-esből, 78.)
sárga lap: Matolcsi (7.), Katona M. (55.), Bárányos (76.), illetve Balázs B. (31.), Haruna (63.), Okuka (73.)
piros lap: Görgényi (77.)

Az első negyedórában a kaposváriak irányították a játékot, több ígéretes lehetőséget, köztük két nagy helyzetet is kialakítottak, de egyikkel sem tudtak élni.

Húsz perc elteltével már hazai támadásokat is láthattak a kiesés miatt csalódott Vasas-szurkolók, aztán a 32. percben előbb Tóth II Balázs bombája után védett nagy bravúrral Hajdúch kapus, az ellentámadás végén pedig Ndiaye találta telibe a felsőlécet. Az első félidő zárásaként további ziccereket puskázott el a Rákóczi a rendkívül szellős angyalföldi védelem asszisztálása mellett.

A második játékrészben sem változott a játék képe, az unalmas mezőnyjátékot helyenként kihagyott helyzetek tarkították mindkét oldalon. A 73. percben a játékvezető tizenegyest ítélt a Vasasnak, de Farkas I Balázs nem találta el a kaput, bő egy méterrel mellé lőtt, míg öt perccel később a kaposvári Ndiaye értékesített egy újabb büntetőt.

Az emberelőnybe kerülő Rákóczi a hátralévő időben könnyedén megőrizte vezetését, és megszerezte szezonbeli első idegenbeli győzelmét, míg az angyalföldiek számára nem sikerült a búcsú, utolsó NB I-es hazai mérkőzésük végén a játékosoknak a közönség szidalmai közepette kellett levonulniuk a pályáról.