Bokszmagazint indít a Sport TV

Vágólapra másolva!
A Sport Televízió június 1-jén 13. menet címmel új bokszmagazint indít, a magyar profiboksz ismert alakjaival: az első adásban Kovács István és Rácz Félix lesz a műsor vendége.
Vágólapra másolva!

A többek között az HBO, a Top Rank és a Sports Network Boxing rendezvényeinek hazai közvetítési jogait birtokló, így többek között Floyd Mayweather, Manny Pacquiao, Sergio Martínez és Bernard Hopkins meccseit is élőben sugárzó Sport TV június elsején 13. menet címmel útjára indítja vadonatúj bokszmagazinját, amellyel szeretné még közelebb hozni nézőihez a hazánkban legnépszerűbb küzdősportot - közölte a sporttévé.

"A nézettségi adatok elemzése, illetve a hozzánk eljutó igények alapján jutottunk arra a döntésre, hogy a nálunk látható gálákat újszerű feldolgozásban, rövidített, vágott verzióban ismét nézőink elé tárjuk. Több hónapos előkészítő munka után indítjuk el az éles adást, amelyben a hazai profi ökölvívás legismertebb alakjai lesznek a vendégeink" - nyilatkozta Máté Pál, a Sport Televízió főszerkesztője.

A 13. menet műsorvezetője Matuz Krisztián lesz, mellette négy szakértő váltogatja majd egymást párosával. A meghívottak között van Kovács István, az első magyar profiboksz-világbajnok, Erdei Zsolt, a legeredményesebb magyar profi ökölvívó, Balzsay Károly, a jelenleg regnáló egyetlen magyar bokszvilágbajnok, valamint Rácz Félix, a legismertebb magyar promoter, a Felix Promotion sportmenedzser-iroda tulajdonos-ügyvezetője.

A 13. menet első adását június 1-jén láthatják a Sport1-en, azt követően pedig havonta jelentkezik a 90 percesre tervezett magazin.