Vágólapra másolva!
Az U21-es nemzeti csapatból Gulácsi Péter és Kádár Tamás is felkerült a magyar labdarúgó-válogatottba, amely hétfőn az Európa-bajnokságra készülő írekkel játszik felkészülési mérkőzést.

Egervári Sándor szövetségi kapitány a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) honlapjának elmondta: "Egyeztettem Róth Antallal, hogy milyen megoldással tudnánk egymásnak segíteni. Abban állapodtunk meg, hogy a sárga lapjai miatt a keddi mérkőzésről eltiltott játékosok közül Kádár Tamás és Gulácsi Péter is felkerül hozzánk, míg Megyeri Balázs az U21-es kerettel készül tovább, és védeni fog a liechtensteini Eb-selejtezőn. Ez a fajta összedolgozás eddig is jól működött közöttünk, és a két válogatott a jövőben is segíti majd egymást hasonló esetekben."

A válogatott pénteki mérkőzésén - amelyet a magyarok 2-1-re nyertek az Eb-résztvevő csehek vendégeként - kidőlt Juhász Roland sérülésével kapcsolatban a tüzetesebb orvosi vizsgálatok megállapították, hogy a vádlijában két és fél centis izomszakadás keletkezett, így három hét kihagyás vár rá.