Papírforma lenne, ha Kassai vezetné az Eb-döntőt

Vágólapra másolva!
A goal.com elemzése szerint nem lenne meglepő, ha Kassai Viktor vezetné a pénteken kezdődő foci-Eb döntőjét. A 36 éves magyar bíró minden idők legfiatalabb játékvezetőjeként fújhatná a sípot a fináléban.
Vágólapra másolva!

A szakportál egyenként mutatja be az ukrán-lengyel rendezésű torna játékvezetőit, akik között Kassai Viktort magasan jegyzett bírónak titulálja, és kiemeli, hogy kollegáival ellentétben nem igazán vannak vitás ügyei korábbi meccsekről.

A Goal.com szerint Kassai egyedül a 2010-es Braga-Arsenal BL-meccsen hibázott komolyabbat, amikor nem adott meg az angol csapatnak egy nyilvánvaló büntetőt. A cikk szerzője ugyanakkor úgy fogalmaz, mindent elmond a magyar bíró egész pályafutásáról, hogy mindössze ez a 18 hónappal ezelőtti eset vehető elő a múltjából.

Az elemzés szerint Kassai fiatal kora ellenére képes tekintélyt teremteni a játékosok között, és a sárga lapok szórása nélkül tart fegyelmet, ami miatt kollégái között is népszerű. Az eddigi karriere legfontosabb állomásait, a 2010-es spanyol-német vb-elődöntőt és a 2011-es Barcelona-MU BL-döntőt is részletező cikk egy kérdéssel zárul: "Pályafutása mérföldkövei alapján meglepne bárkit is, ha ezen a nyáron ő lenne minden idők legfiatalabb bírója, aki Eb-döntőt vezethet?"