Sheryl Crow agydaganata jóindulatú

Vágólapra másolva!
Az énekesnő azután ment el kivizsgálásra, hogy elfelejtette dalai szövegét. Egyáltalán nem aggódik, egészséges és boldog. 
Vágólapra másolva!

Sheryl Crow-nál még novemberben diagnosztizálták a jóindulatú daganatot, de most beszélt először róla. Mint mondta, akkor kezdett gyanús lenni a dolog számára, amikor elfelejtette a dalszövegeit. Eleinte viccelt, például azt mondta a közönségnek, hogy "Látjátok, 50 vagyok, mit tegyek? Az agyam baszakodik velem"; máskor pedig röhögőgörcsöt kapott. Egy idő után azonban elment egy MRI-vizsgálatra és kiderült, hogy agydaganata van. Az énekesnő azonban egyáltalán nem aggódik, mert a daganat teljesen jóindulatú.

Facebook-oldalán is újra megnyugtatta rajongóit, hogy teljesen egészséges és boldog, például azért, mert új zenekarával turnézhat és új lemezén dolgozik (kiadója egyelőre nincs még). A USA Today utánakérdezett, hogy miről is van szó; az orvosok szerint a meningioma tényleg nagyon elterjedt és a páciensek túlnyomó többségénél teljesen tünetmentes - bár manapság többen tudják, hogy ilyen van az agyukban, de csak azért, mert például New Yorkban "minden sarkon van már egy MRI". Sheryl Crow-nál egyébként 2006-ban mellrákot diagnosztizáltak, majd legyőzte a betegséget.