Ki az a jóképű csávó a Prometheusban?

Vágólapra másolva!
A Prometheus jól ismert főszereplői közt felbukkant egy új arc is, akit ugyan sokan felismerni véltek, de aztán kiderült, a többségük összekeverte őt egy másik színésszel. Bemutatjuk Logan Marshall-Greent.
Vágólapra másolva!

Amikor kijöttek az első jelenetfotók Ridley Scott Prometheus-ából, sokan azt hitték, az utóbbi években iszonyú menővé vált Tom Hardyt látják a képeken Noomi Rapace oldalán, ami érthető tévedés, ugyanis Logan Marshall-Green tényleg megszólalásig hasonlít a brit színészre.

Forrás: AFP
Logan Marshall-GreenTom Hardy

Marshall-Green azonban 1976-ban, a dél-karolinai Charlestonban született, míg Hardy 1977-ben Londonban látta meg a napvilágot, szóval a hasonlóság csak a véletlen műve. Viszont egy újabb lehetőség az összekeverésükre, hogy mindketten Az elit alakulat című minisorozat egy-egy apró szerepében kezdték meg tévés pályafutásukat.

Hardy nagy áttörése a 2009-es Bronson volt, aztán jött az Eredet, a Suszter, szabó, baka, kém, a Warrior, a Kémes hármas, hamarosan pedig A sötét lovag - Felemelkedés főgonoszaként, az érthetetlenül, de annál fenyegetőbben motyogó Bane-ként láthatjuk majd.

Forrás: InterCom
Logan Marshall-Green a Prometheus című filmben

Ezzel szemben Marshall-Greent inkább a tévénézők tudják beazonosítani: ő volt a Narancsvidék című sorozatban Trey Atwood, Ryan balhés bátyja, a 24 negyedik évadjában pedig Richard Hellert, James Heller védelmi miniszter fiát alakította. Moziban felbukkant többek közt az Across the Universe-ben és a Brooklyn mélyén-ben, de igazából azok emlékezhetnek rá, akik megnézték az Ördög című horrort, amiben ő játszotta Tonyt, az egyik liftben rekedt (és mint a film végére kiderül, a legfontosabb) figurát.

Logan Marshall-Green egyik jelenete a Prometheus című filmben

Hogy Marshall-Green beazonosítása mégse legyen olyan egyszerű: van egy Taylor nevű ikertestvére, és, bár állítólag nem egypetéjűek, zavarba ejtően hasonlítanak egymásra. Szemben Logannel és Tom Hardyval, Taylor Marshall-Green legalább nem színész, viszont könyvelőként időnként dolgozik filmeken is.

Marhsall-Greent legközelebb teljesen más jellegű szerepben láthatjuk, mint eddig: ő alakítja Tennessee Williams írót a Magányos vadász a szív írójáról, Carson McCullersről (Jena Malone) szóló, Lonely Hunter című életrajzi filmben, amit jövőre mutatnak be.

Forrás: AFP
Logan Marshall-Green és Marisa Tomei az életben

És aki a vonzó külseje és felfelé ívelő hollywoodi karrierje miatt még nem irigykedne eléggé Logan Marshall-Greenre, annak eláruljuk, hogy ő az a szerencsés flótás, akinek négy éve a csodálatos Marisa Tomei a csaja.