Sevcsenko 20 éves, Blohin mérgelődött

Vágólapra másolva!
Blohin megálmodta Sevcsenko góljait és a szerinte sportszerűtlen svédekre is berágott a hétfői hősies ukrán győzelem után.
Vágólapra másolva!

"Megmutattuk, hogy számolni kell velünk, és jó esélyünk van a továbbjutásra" - nyilatkozta a társházigazdák hőse, Andrij Sevcsenko, aki két fejesével megfordította a svédek elleni hétfői mérkőzést.

"Remekül érzem magam. 20 évesnek, nem pedig 35-nek. Történelmi meccs volt ez számunka, amit meg is nyertünk" - lelkendezett Sevcsenko. "Ez egy nagyon fontos torna. Mindenkinek köszönjük, aki támogatott minket. Nagyon hosszú utat tettünk meg ezért a győzelemért, sok problémánk volt az Eb előtt" - folytatta a Milan és a Chelsea korábbi játékosa.

Az ukrán szakvezető, Oleg Blohin bírálta a svédek szerinte túlságosan védekező taktikáját. "Szerintem a svéd csapat a döntetlenre játszott, és csak ellentámadásokkal kísérletezett Ibrahimovicra alapozva" - mondta mérgesen Blohin.

"Azt gondolom, hogy a svéd csapat nem volt sportszerű a góljuknál, mert az egyik játékosunk a földön feküdt, és a bíró sem állította meg a játékot" - mérgelődött tovább Blohin. A kapitány arról is beszélt, hogy Sevcsenko nem hitte el, amikor azt mondta neki, hogy megálmodta: kétszer is be fog találni.