Prandelli kész kihagyni Balotellit a kezdőből

Vágólapra másolva!
Lehetséges, hogy Horvátország ellen Antonio Di Natale lesz az egyik csatár, jelentette ki Cesare Prandelli, az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, aki elismerte, Mario Balotellinek még érnie kell a nagy feladatokhoz.
Vágólapra másolva!

A Spanyolország elleni Európa-bajnoki csoportmérkőzésen az Antonio Cassano, Mario Balotelli csatárkettőssel kezdett az olasz labdarúgó-válogatott, ám az 1-1-gyel végződött csatát követően a Manchester City támadója rengeteg kritikát kapott.

A gyengébb teljesítmény miatt Cesare Prandelli szövetségi kapitány is úgy gondolja, a horvátok elleni csütörtöki meccsen Balotelli helyett inkább az eddigi egyetlen olasz gól szerzőjének, Antonio Di Natalénak szavaz bizalmat.

"Mario mindössze huszonegy éves, neki még fejlődnie kell. Mindig azt kérem tőle, játsszon egyszerűen anélkül, hogy arra gondolna, egyedül kell megoldania minden problémát. Spanyolország ellen valóban gyengébb volt" - mondta Prandelli.

A szakember hozzátette, a horvátok ellen nehéz mérkőzést vár csapatára. "Ellenfelünk veszélyesebb, mint Spanyolország, mert sokkal kiszámíthatatlanabb. Láttam az írek elleni meccsét, ami megerősített abban, ez egy nagyon jó csapat."