Vágólapra másolva!
Jövőre is az osztrák Sturm csapatában játszik Szabics Imre, írja a grazi Kleine Zeitung, noha a válogatott csatárt a Ferencváros is szerette volna szerződtetni. Nem lesz a Fradié a pápai Lovrencsics Gergő sem, aki lengyel források szerint aláírt a lengyel Lech Poznanhoz.

Ugyan a hírek szerint Bajnokok Ligájára készülő Debrecen, illetve egykori klubja, a Ferencváros is szívesen látta volna soraiban Szabics Imrét, a válogatott csatár nem távozik Grazból.

A Sturm támadója a helyi Kleine Zeitung szerint tárgyalt Christopher Houbennel, a Sturm gazdasági igazgatójával, Friedrich Santner igazgatósági elnökkel és Peter Hyballa vezetőedzővel, végül abban állapodtak meg, a következő szezont is az osztrák klubban tölti.

Az előző szezon végén felröppent a hír, hogy a pápai Lovrencsics Gergőt is szívesen látná a Fradi, igaz, Kubatov Gábor klubelnök akkor a szokásos Facebook-oldalán azt írta: "Lovrencsics Gergőt én is néztem, az évi költségvetésünk tizedét kérik érte."

Nos, az előző évadban 27 bajnokin hat gólig jutó támadó elkelt, a Sport.pl információja szerint a Lech Poznan vásárolta meg. A lengyel klub nem először fordult a magyar piac felé, két éve a lett Artjom Rudnevset a Zalaegerszegtől vásárolta meg.