Megőrizné a Filmmúzeum örökségét a helyére lépő új tévé

Vágólapra másolva!
A Filmmúzeum helyén a Film Mánia nevű csatorna lesz látható júliustól: a tulajdonos Chello Central Europe vezérigazgatója szerint megőrzik előbbi tévé "örökségét és értékeit."
Vágólapra másolva!

A főképp idősebbek által kedvelt Filmmúzeum alaposan átalakul, a helyére lépő Film Mánia a tulajdonos közlése szerint a világ legnagyobb stúdióinak és forgalmazóinak sikerfilmjeit vonultatja fel. A programkínálat elsősorban az 1990-es és 2000-es évek filmjeit tartalmazza, azonban továbbra is megtalálhatóak lesznek a filmtörténet klasszikusai, amelyeket máshol nem vetítenek. A váltásról itt írtunk korábban.

A csatornán többek között olyan sztárokkal találkozhatnak a nézők, mint John Travolta, Sylvester Stallone, Kurt Russell, Jason Statham vagy Monica Bellucci. Néhány cím a sugárzott filmek közül: Nyakunkon az élet, 40 nap és 40 éjszaka, Bridget Jones naplója, Belphégor - A Louvre fantomja vagy a Hegylakó.

A Film Mánia egy új magazinműsorral is aktualizálja tartalmát, az Action Mánia című heti magazinműsor a legújabb hollywoodi mozifilmek kulisszatitkait mutatja be, valamint betekintést ad többek között a legnagyobb kaszkadőrmutatványok és a legújabb videojátékok világába.