C. Ronaldót kóstolgatta a csehek irányítója

Vágólapra másolva!
Odaszúrt egyet Tomas Rosicky, a csehek irányítója Cristiano Ronaldónak, a portugálok sztárjának, akiről azt mondta, hogy nem tudja, méltó-e a világ legjobb játékosa címre.
Vágólapra másolva!

Bár a cseh válogatott legnagyobb sztárja, Tomas Rosicky Achilles-ín-sérülése miatt nagy valószínűséggel nem lesz ott a portugálok elleni negyeddöntőn a kezdőcsapatban, de azért elmondta a várakozásait a meccsről, és szóba került természetesen az ellenfél klasszisa, Cristiano Ronaldo is.

"Ronaldo nagyszerű támadó, de védekezni nem akar. Persze van olyan, hogy valaki annyira jó játékos, hogy ezt megendheti magának, és csak a gólszerzésre koncentrál. Hogy Ronaldo lenne a világ legjobb játékosa? Nem tudom, hogy méltó-e rá" - mondta Rosicky, aki ezek szerint nincs túl jó véleménnyel a hollandok ellen duplázó aranylabdásról.

A cseh játékosok nehezen tudnának borotvát reklámozni, ugyanis jégkorongos módra elkezdék növeszteni az arcszőrzetüket, Rosicky el is ismerte, hogy elég ijesztő csapat lettek. "Remélhetőleg a helyzet csak rosszabbodni fog" - mosolygott Rosicky, aki azt reméli, hogy minél tovább elkerülik a szőrtelenítést.

A csehek, akik negatív gólkülönbséggel jutottak a nyolc közé, 1996-ban, az angliai Eb-n szintén a negyeddöntőben találkoztak a portugálokkal, és akkor Poborsky emlékezetes átemelős góljával győztek a végül a döntőig jutó csehek.