Ben Arfa lehet a franciák új Anelkája

Vágólapra másolva!
Nem nyugszanak a kedélyek a francia futballválogatott háza táján, korábban már kiderült, hogy a svédek elleni vesztes meccs után több játékos is kemény dolgokat vágott verbálisan a másik fejéhez, most pedig arról lehetett olvasni, hogy Hatem Ben Arfa összeveszett Laurent Blanc szövetségi kapitánnyal.
Vágólapra másolva!

Ben Arfa állítólag azt vette zokon, hogy Blanc az 59. percben lekapta a pályáról, majd az öltözőben telefonált, amikor a többiek a lefújás után bevonultak, ami miatt Blanc szólt neki.

Ben Arfa ekkor fakadt ki, és azt hozta elő, hogy miért hozta őt le a kapitány, amikor mások rosszabbul játszottak nála. Ben Arfa Blanc taktikáját és cseréjét is kritizálta, majd végül azt mondta neki, ha nem bízik benne, akkor küldje haza.

A vitába később Samir Nasri és Alou Diarra is belefolyt, előbbi ugyanis nehezményezte, hogy a védekező középpályás azt mondta, nem normális, hogy páran milyen halovány teljesítményt nyújtottak.

A franciák a két évvel ezelőtti világbajnokságot is végigbalhézák, a botránysorozat onnan indult, hogy Nicolas Anelka az öltözőben durván beszólt az akkori szövetségi kapitány Raymond Domenech-nek.

Anelkát hazaküldték, amire a játékosok egy része sztrájkba lépett, a csapat pedig teljesen szétesett. A D csoportból a második helyen továbbjutó csapat a negyeddöntőben a címvédő spanyolokkal találkozik szombat este.