Khedira: Nagyon nehéz lesz megverni minket

Vágólapra másolva!
Remek játékkal, négy gólt szerezve jutott Európa-bajnokság elődöntőjébe a német labdarúgó-válogatott, amely Görögországot verte a legjobb nyolc között. Joachim Löw szövetségi kapitány büszke csapatára, Sami Khedira pedig úgy véli, ha a csapat a legjobbját nyújtja, szinte legyőzhetetlen.
Vágólapra másolva!

A németek padlóra küldték a görögöket

"Tökéletes teljesítményt nyújtott a csapat, egymás után négy nagy tornán is elődöntőbe jutottunk. Azt hiszem, büszkék lehetünk erre. A mai nap a változásoké volt, úgy érzem, a három győzelem sokat lendített rajtunk, Özil klasszis módjára játszott. Hogy kit szeretnék ellenfélnek? Nem tudom, Anglia sokkal fegyelmezettebb, mint két éve a vébén, Olaszország pedig mindig nehéz ellenfél" - mondta Joachim Löw, a németek szövetségi kapitánya.

"Jól játszottunk, rengeteg helyzetünk volt, de a második félidő elején saját magunknak tettük nehézzé a meccset. Viszont a görög egyenlítés után ismét felpörögtünk, és megérdemelten nyertünk, bár lehetett volna ennél sokkal könnyebb is ez a meccs. Az elődöntőben teljesen mindegy, hogy az angol vagy az olasz csapattal játszunk, nem lesz könnyű meccs, viszont ha a legjobbunkat nyújtjuk, akkor nagyon nehéz lesz megverni minket" - tette hozzá Sami Khedira.

Az első gólt szerző csapatkapitány, Philipp Lahm egyetértett Khedirával abban, hogy saját maguknak tették nehézzé a meccset, majd hozzátette: "Az elődöntőben ezt biztosan nem engedhetjük meg magunknak."

Marco Reus boldog volt, hogy ilyen remek mérkőzésen pályára léphetett. "1-1 után is mentünk előre, és ez meghozta jutalmát. Ez a siker nagyon sok önbizalmat adhat nekünk."