Vágólapra másolva!
Az olasz élvonalba frissen feljutott Sampdoria labdarúgócsapata tárgyalásokat kezdett Rafael Benítezzel, hogy vegye át az együttes szakmai irányítását.

A Sampdoria tulajdonosa, Riccardo Garrone a Sky Sport Italiának nyilatkozva elmondta, valóban felvette a kapcsolatot Benítezzel.

"Jelenleg még munkafázisban van a történet, de az ő részéről is mutatkozik érdeklődés" - állította Garrone, hozzátéve, semmi konkrétum nem történt eddig.

A tulajdonos azután árulta el mindezt, hogy a Sampdoria jelenlegi edzője, Beppe Iachini csalódottságát fejezte ki amiatt, hogy a klub a háta mögött tárgyalásokat kezdett a Valencia, a Liverpool, és az Inter egykori edzőjével.

Iachini szerződésének a hírek szerint van egy olyan záradéka, amely biztosítja szerződésének automatikus meghosszabbítását, ha a csapat feljut az élvonalba.

A Sampdoria - a válogatott Laczkó Zsolt együttese - tavaly kiesett ugyan, de idén a Varese kettős legyőzésével megnyerte az első osztályba jutásért rendezett rájátszás döntőjét, így visszakerült a legjobbak közé.