Nani beszólt Ronaldónak

Vágólapra másolva!
A Manchester United szélsőjének nem tetszik, hogy Ronaldo magának akarta a dicsőséget a spanyolok elleni Eb-elődöntő szétlövésében. A 11-eseket 4-2-re elvesztette Portugália, Ronaldóig el sem jutott a sorozat. A Daily Mail című brit lap szerint Nani hazugsággal vádolta Ronaldót.
Vágólapra másolva!

Ronaldo: Most az ötödik tizenegyest akartam rúgni

Sokan kapásból azt kérdezték a portugál-spanyol büntetőpárbaj után, miért nem Cristiano Ronaldo rúgta az első büntetőt. Az egyik kézenfekvő magyarázat szerint egy utolsó, sikeres lövéssel learatta volna a döntőbe jutás dicsőségét, Nani szerint is ez történt.

"Ronaldo mindenáron maga akart utolsónak rúgni. Én azt mondtam az edzőnek, bármelyiket vállalom" - idézi Nanit a Daily Mail című brit lap. A szélső azt is kijelentette, hogy a büntetők csak a szerencsén múlnak, így nem érdemeltek vereséget.

Különös módon Nani azt állítja, Ronaldo Paulo Bento szövetségi kapitányra fogta a döntést, holott a Goal.com már korábban idézte Ronaldót: "Paulo megkérdezte, hogy akarom-e rúgni az ötödiket, igent válaszoltam. Van, amikor az elsőt, van, amikor a harmadikat rúgom, most az ötödiket akartam."

Spanyolország vasárnap 20.45-től döntőzhet Olaszországgal.