Gullit rendet vágna a viszálykodó hollandok között

Vágólapra másolva!
Amennyiben a Holland Labdarúgó Szövetség felkérné szövetségi kapitánynak, megtiszteltetésnek venné a lehetőséget, nyilatkozta Ruud Gullit. Az egykori aranylabdás csillag úgy érzi, meg tudná zabolázni a viszálykodó sztárokat.
Vágólapra másolva!

Hivatalosan még nem kezdte meg az utódkeresést a Holland Labdarúgó Szövetség, miután a gyenge Európa-bajnoki szereplést követően Bert van Marwijk kapitány távozott posztjától.

Jelöltek és önjelöltek akadnak, de az egyik nagy esélyes az a Ruud Gullit lehet, aki edzőként eddig egy FA-kupa-győzelmet tud felmutatni, amit még a Chelsea-vel szerzett 1997-ben.

De az egykori aranylabdás meggyőződése, hogy megtalálná a hangot a csapat sztárjaival. "Hiszem, hogy meg tudom csinálni"- jelentette ki.

Gullit mellett felmerült még a jelenlegi szaúdi kapitány, Frank Rijkaard, a Feyenoord-tréner Ronald Koeman, az orosz Anzsi Mahacskalát irányító Guus Hiddink, illetve az egykori Twente-edző Co Adriaanse neve is.

Bert van Oostveen, a holland szövetség kijelentette, nem gondolkodik külföldi edzőben, de a Mirror úgy tudja, Steve McClaren esetleges szerepvállalását nem lehet kizárni.