Vágólapra másolva!
A Manchester City labdarúgócsapata Ausztriában edzőtáborozik, de hiába választottak egy - szerintük - csendes környéket, nem tudnak pihenni a játékosok - írja a Daily Mail angol napilap.

Az angol bajnok együttes az ausztriai Seefeldbe menekült a nyilvánosság elől, ahol egy ötszázéves kastélyban szállt meg, ám az elhagyatott vidéken sem tudnak sokáig aludni a játékosok. A közelben ugyanis egy XIII. században épített katolikus templom áll, amely minden reggel nyolc órakor harangozni kezd. A ManCity vezetői megpróbálták elérni, hogy amíg ott edzőtáboroznak, nyolc helyett tíz órakor harangozzanak, de kérésük süket fülekre talált. A csapat összesen 12 napot tölt Ausztriában, így kénytelenek lesznek megszokni a stílusos reggeli ébresztőt.

Ez a templom nem hagyja aludni a cityseket:

A ManCity egyébként a szálloda felső három szintjét, öszesen 54 szobát bérelt ki. A 191 centi magas Yaya Tourénak ráadásul külön ágyat kellett kérni, mert nem fért el az első éjszaka, bár nem csak az ággyal voltak gondjai. "Nagyon meleg van éjjel, alig tudok aludni" - mondta a középpályás. Arról nem szóltak a hírek, hogy valami gondlenne a légkondícionálóval, talán csak valakinek meg kellene mutatnia Tourénak, hogy hogy működik.

A klub egy saját, olasz szakácsot is vitt magával, aki külön főz a csapat tagjainak magas szénhidrát- és alacsony zsírtartalmú ételeket, míg a vaj, a ketchup és más szószok szigorúan le vannak tiltva az étlapról.