Érkezik az m1-re a modern Hófehérke

Vágólapra másolva!
Egyszer volt, hol nem volt címmel indul augusztusban az m1-en a tavalyi év egyik televíziós sikere, a Once Upon a Time: a nézők egy sajátos mesevilágot ismerhetnek meg.
Vágólapra másolva!

Augusztus közepén, az olimpia végeztével debütál az m1-en az Egyszer volt, hol nem volt. A történet középpontjában egy bostoni óvadékügynök, az árvaként felnőtt Emma Swan áll, aki semmit sem tud a múltjáról - egészen addig, amíg örökbeadott kisfia a segítségét nem kéri a fantáziavilág megmentésében. A fiú azt állítja, Emma valójában Hófehérke és a Herceg eltűnt lánya, akit a Gonosz Királynő elől menekítettek át a való világba.

m1

Emmát a Doktor House Cameronja, Jennifer Morrison alakítja, Hófehérkét pedig a Hármastársak-ból ismert Ginnifer Goodwin - mellettük Lana Parilla, Josh Dallas és Jared S. Gilmore játsszák a főbb szerepeket. A történetben rengeteg más mesehős - többek között Pinokkió és a Zörgőfürgének fordított Rumpelstiltskin - is megjelenik, ami további ismert színészek megjelenésére ad lehetőséget: Zörgőfürge szerepében például Robert Carlyle-t láthatjuk. A sorozat alkotói Adam Horowitz és Edward Kitsis, akik korábban a Lost-on és a Tron: Örökség-en dolgoztak együtt.