Böczögő fenékre huppant az ugrás után

Vágólapra másolva!
Böczögő Dorina összességében jó produkciókat mutatott be a londoni olimpia női tornászversenyének vasárnapi selejtezőjében, de szinte minden szeren elkövetett kisebb-nagyobb hibákat.
Vágólapra másolva!

Csak a szatyorízű hús nem jön be a legszebb magyar olimpikonnak

A Békéscsabai TC húszéves sportolója gerendán kezdett, gyakorlatára - amely két komolyabb bizonytalansággal együtt közepesre sikeredett - 11,600 pontot kapott. Ezután talajon volt érdekelt, produkcióját látványosan és energikusan mutatta be, egy alkalommal azonban kilépett, így a bírák 13,166 ponttal jutalmazták.

A négy évvel ezelőtti pekingi játékokon ugrásban 12. Böczögő ebben a számban ezúttal nagyot rontott, első nekifutásra a leugráskor komoly hibát követett el, bár talpra érkezett, fenékre huppant, így a második gyakorlatánál javítani kényszerült. Utóbbi már sokkal szebben sikerült, végül 12,916 pontot kapott.

A békéscsabai tornász felemás korláton aztán szép bemutatót tartott, a legkevesebb és a legcsekélyebb mértékű hibákat ezen a szeren követte el, gyakorlata a bírák szerint 13.200 pontot ért.

A női selejtező késő este ér véget, így az, hogy Böczögő teljesítménye mire elég, csak akkor derül majd ki. A szerenkénti döntőkben minden szeren a legjobb nyolc, az egyéni összetett fináléjában a legjobb 24 tornász szerepelhet.