Mocsai mester is átjött beszélgetni - ismerkedős a hangulat az olimpiai faluban

Zwickl Dániel Allan Bentsen elleni meccse
Vágólapra másolva!
Az első két meccsét megnyerő Zwickl Dánielnek nagyon tetszik a londoni olimpiai falu, ahol a magyar sportolók egymással barátkoznak, és nem nehéz belebotlani nemzetközi hírességekbe.
Vágólapra másolva!

"Nagyon tetszik az olimpiai falu, csodálatos dolog együtt lenni ennyi sportolóval, jóban vagyok a tornászokkal, a kézisekkel, nagyon jókat barátkozunk. Csodálatos ennyi sportolóval együtt lenni" - mesélte Londonban az [origo]-nak az augusztusban 28 éves asztaliteniszező.

"Jó látni, hogy jön velem szemben a spanyol teniszező Fernando Verdasco vagy az uruguayi focista Luis Suárez. Az egyik nap átjött Császár Gabi, a megnyitó felét Berki Krisztiánékkal néztük, majd Mocsai mester is átjött beszélgetni. Már ezért érdemes volt eljönni" - lelkendezett az olimpiára először kijutott sportoló, aki szerint azért nincs sok idő a sztárvadászatra és a barátkozásra, mert nagyok a távolságok, és jól meg kell szervezni a programokat.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]
Még több kép

Zwickl szombaton a 48 közé jutásért a 44 éves Allan Bentsent, vasárnap pedig a szerb Alekszandr Karakasevicset győzte le nagy bravúrral. Hétfőn 13 órától az ötödik helyen kiemelt, tajvani Csuang Cseh-jüannal játszik a nyolcaddöntőbe jutásért.