Cseh nem örül Phelps visszavonulásának

Vágólapra másolva!
A 200 méteres vegyesúszás döntője után a dobogósok sajtótájékoztatóján a bronzérmes Cseh László azt mondta: nagy csatákat vívott Michael Phelpsszel, és nem örül annak, hogy nem fog többé úszni az amerikai klasszis.
Vágólapra másolva!

A 16-szoros olimpiai aranyérmes Michael Phelps már az olimpia előtt eldöntötte, hogy londoni játékok után visszavonul. A 200 méteres vegyesúszás döntője után - amelyben az amerikai rekorder honfitársa, Ryan Lochte előtt győzött, a magyar úszó pedig harmadik lett - Cseh Lászlót Michael Phelpsről kérdezték.

"Nem örülök annak, hogy visszavonul, mert szerettem ellene versenyezni. Mindig ő volt az az úszó, akit meg akartam verni, és ez ugyan soha nem sikerült, még mindig bízom abba, hogy az időeredményeinél jobbat fogok úszni. Ő visszavonul, én viszont folytatom" - nyilatkozta a 26 éves úszó.

Cseh László a döntő után az [origo]-nak azt mondta: esze ágában sincs abbahagyni az úszást, kettőzött erővel készül a riói olimpiára, ahol valóra szeretné váltani a nagy álmát azzal, hogy aranyérmet nyer.