Bonnie Tyler és más retrósztárok a Várban

Bonnie Tyler walesi énekesnő
Vágólapra másolva!
A Unique Fesztiválon a nyolcvanas, kilencvenes évek más sztárjai közt fellép Bonnie Tyler is, akinek érzelmes, bombasztikus dalaihoz passzolni fog a budai Vár háttere.
Vágólapra másolva!

A fénykorát nagyjából 25-30 éve élő, walesi Bonnie Tyler a budai Várban tartott Unique fesztivál nyitónapján lép fel, meglehetősen impozáns helyen, a Savoya teraszon. A fesztiválnak talán már túl giccses környezet azonban nagyszerű díszletnek ígérkezik az énekesnő érzelmekkel nem fukarkodó, sokszor bombasztikus soft rock dalaihoz. Bonnie Tylert ugyan néhány mindenki által ismert slágere (például Total Eclipse Of The Heart, Holding Out For A Hero stb.) alapján szokás többnyire ciki és múltjukból élő előadók közé sorolni, azt azért nem árt megemlíteni, hogy az 1983-ban megjelent, szuperszenvedélyes Faster Than The Speed Of The Night című lemeze egy méltatlanul elfelejtett klasszikus, a pályatársainál, valamint a saját korábbi és későbbi anyagainál sokkal erősebb dalokkal. Nagyon reméljük, az Unique Fesztiválon minél több dal előkerül erről; köztük például a reggae-val kacérkodó It's Jungle Out There:

A fesztivál nyitónapján, augusztus 23-án csütörtökön lesz még Rick Astley és Kim Wilde (ők nemrég jártak nálunk egy retrófesztivál keretében, beszámolónk itt olvasható, bónusz kommentfolyammal), valamint Piramis, Neoton Família; pénteken pedig Scooter, Paul Van Dyk, Fedde Le Grand és mások; szombaton DJ Bobo, Laidback Luke és Pendulum dj-ző tagjai szórakoztatják a Várba látogatókat. Részletek a fesztivál hivatalos honlapján.