Nézzen be Jennifer Anistonhoz és Charlie Sheenhez!

Charlie Sheen háza
Vágólapra másolva!
Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick jelenleg 25 millió dollárért, vagyis körülbelül 5,5 milliárd forintért árulja közös otthonát, amely öt emeleten helyezkedik el, lift és hét tűzhely is van benne. Természetesen nem ők az egyetlenek színészek, akik nagylábon élnek: nézze meg, hol laknak/laktak a legmenőbb tévésztárok!
Vágólapra másolva!

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick

A Szex és New York főszereplője és párja notórius lakáskeresők: először arról volt szó, hogy a New York-i Central Park nyugati oldalán telepednek le, majd inkább Greenwich Village-be költöztek. A kerület hagyományosan inkább számít bohémnegyednek - szemben a Central Park mindig is előkelő környékével -, a melegmozgalom elindulásának helyszíne és a beatirodalom keleti parti központja volt. Mindenesetre itt is lehet apartmant venni 19 millió dollárért, amelyet egy évvel később már 25 millióért lehet továbbadni - ahogyan azt tette a pár is, hogy aztán a Brooklyn Heightsra költözhessen.

Sotheby

--------------------------

Charlie Sheen

A Két pasi - meg egy kicsi korábbi sztárja tavaly vásárolt új ingatlant Beverly Hillsben, Sarah Jessica Parkerékhez képest potom áron, 7,5 millió dollárért - magyar pénzre átszámítva persze ez sem kis összeg, nagyjából 1,6 milliárd forint. A mediterrán jellegű ház korábbi tulajdonosa Mike Medavoy volt, aki producerként olyan filmekben közreműködött, mint a Zodiákus, a Viharsziget vagy a Fekete hattyú. Az edzőteremmel, játék- és médiaszobával felszerelt házat valószínűleg volt feleségének és két közös lányuknak vásárolta Sheen, miután ő régóta Hollywood Hillsen lakik.

DailyMail

--------------------------

Jennifer Aniston

A Jóbarátok Racheljeként megismert Jennifer Anistonról, illetve Beverly Hills-i otthonáról az Architectural Digest készített fotósorozatot, amelyből kiderül, hogy a színésznőnek fákkal körülölelt, óriási terasza van, ahonnan éppen rálát Los Angelesre. A jobbára fa- és kőburkolatú házban természetesen több kandalló és egy biliárdasztal is található, de pár bárpult és külön borszoba is várja a szomjas vendégeket.

Architectural Digest

--------------------------

Hugh Laurie

A Doktor House brit címszereplője 2008-ban valószínűleg a sorozat miatt vásárolt házat az Egyesült Államokban - nem is akármilyet. A Hollywood Hillsen fekvő lakból szintén remek kilátás nyílik Los Angelesre, és még az ára sem volt olyan borsos, 3,8 millió dollárért megkapta a színész. A házhoz modern medence és óriási, már-már erdőnek is beillő kert tartozik, a bútorozása azonban meglehetősen régies - viszont elképzelhető, hogy a színész éppen ezért érzi benne otthon magát, emlékezhet azokra az időkre, amikor még a Fekete Viperá-ban szerepelt.

Claw MLS

--------------------------

Eva Longoria

A Született feleségek Gabyja 2007-ben házasodott össze a San Antonio Spurs kosarasával, Tony Parkerrel, és az esküvő után el is kezdte építtetni férjével közös otthonát. Miután Longoria is Texasban nőtt fel, nem esett nehezére, hogy a szintén az államhoz tartozó San Antonióba költözzön, és a semmiből húzassa fel mediterrán típusú házukat. A körülbelül 7 millió dollárt érő birtokon külön konditerem és a Spurs logójával ellátott kosárpálya - pontosabban annak a fele - is található, más kérdés, hogy a pár 2010-es válása után már nem használja közösen ezeket.

NewsCom

--------------------------

Ashton Kutcher

Napjaink legjobban fizetett tévés színésze, a Két pasi - meg egy kicsi egy-egy epizódjáért 700 ezer dollárt bezsebelő Ashton Kutcher a forgatásokon sem elégszik meg holmi lakókocsival: saját mobil otthona van, amely 2 millió dollárt kóstál, de az Anderson Mobil Estates nevű cégtől bérelhető is, heti 8750 dollárért. A ház annak ellenére könnyen szállítható, hogy kétszintes, hisz az emeleten található helyiségek - a bennük lévő bútorokkal együtt - harminc másodperc alatt összecsukódnak, gombnyomásra még a két szint közötti lépcső eltűnik.

Anderson Mobile Estates

--------------------------

Michael C. Hall

A Dexter címszereplője éppen egy hónapja, idén augusztusban adta el Los Angeles-i házát, melyben előzőleg Hollywood kedvelt építésze, Hal Levitt lakott - ő tervezte Jennifer Aniston fenti otthonát is. A belül igencsak kellemes lak annak ellenére ért 1,8 millió dollárt új tulajdonosának, hogy utcai frontja a szocializmus budai kockavilláira hajaz - azonban olasz gyöngypadlós konyha és medencével, sütőhellyel gazdagított hátsó kert is tartozik hozzá.

Claw MLS

--------------------------

Oprah Winfrey

A média legbefolyásosabb / legjobban kereső női listáján rendre az első helyen szerepel a korábban sok évig saját talkshow-t vezető Oprah Winfrey, akinek természetesen több ingatlanja is van. A lenti képen látható chicagói birtokát 2006-ban vásárolta, de alig két évvel később már szabadult is volna tőle, 6 millió dollárért árulta - a ház azonban csak idén júliusban kelt el, az eredetinél jóval alacsonyabb árért, 2,75 millióért. Az új tulajdonos többek között saját szoláriummal és külön borszobával lett gazdagabb.

Celebrity Homes