Vágólapra másolva!
Gyurta Dániel szerződése augusztusban lejárt a Jövő SC-vel, édesapja és menedzsere, Gyurta Tamás úgy fogalmazott, keresik a legjobb megoldást. A Blikk szerint megpróbálnak éket verni Gyurta és edzője, Széles Sándor közé.

Az úszószövetség elfelejtette állami kitüntetésre felterjeszteni Szélest, pedig az összes olimpiai bajnok edzője megkapta a maga elismerését - írja a Blikk. A tréner szakmai képességeit a tanítványa értékeli, számára ez a legfontosabb. Gyurta külföldön nyaral, a lap az édesapjával beszélt.

"Daninak augusztusban lejárt az egyesületével kötött szerződése, s azóta is keressük a legjobb megoldást. Változatlanul a Széles Sándor, Kovácshegyi Ferenc, Virth Balázs alkotta edzői hármassal képzeljük el a jövőt, ez a csapat bevált" - mondta Gyurta Tamás, a versenyző édesapja, menedzsere. "Ha nem tudunk megállapodni a Jövő SC-vel, akkor a klubváltás sem zárható ki."

Széles Sándor ugyanakkor a tervezett folytatásról beszélt: "Én úgy készülök, hogy október közepén a megszokott környezetben, a Komjádi uszodában folytatjuk a munkát, hiszen Danival arról beszéltünk, hogy megcélozzuk a decemberi rövid pályás világbajnokságot."