Nem para a vámpírhotel

Vágólapra másolva!
A kelet-német doktornő szökni készül, Sophie Marceau pechjére szerelmes lesz, Mr. Oizo megint kitalál valami őrültséget, Drakula félti a lányát, a városi kamaszok Matula bácsinál nyaralnak, Oliver Stone srácai füveznek a héten a moziban.
Vágólapra másolva!

Barbara - 2012

Rendező: Christian Petzold (Yella)

Főszereplők: Nina Hoss, Ronald Zehrfeld

Miről szól? Barbarát, az orvost a 80-as évek Kelet-Németországában egy vidéki kórházba helyezik át. Azt tervezi, hogy hamarosan nyugatra szökik a szeretője után.

* * *

A boldogság sosem jár egyedül / Un bonheur n'arrive jamais seul - 2012

Rendező: James Huth

Főszereplők: Sophie Marceau, Gad Elmaleh

Miről szól? A középkorú Sacha elégedett alkalmi kapcsolatokra szorítkozó agglegényéletével, amíg meg nem ismerkedik a háromgyerekes, elvált Charlotte-tal, és egymásra nem kattannak.

* * *

Gázos / Wrong - 2012

Rendező: Quentin Dupieux (Rubber)

Főszereplők: Jack Plotnick, Eric Judor, William Fichtner

Miről szól? Dolph szeretett kutyája egy nap eltűnik. A férfi megpróbálja visszaszerezni, és eközben egyre furcsább dolgok történnek körülötte.

* * *

Hotel Transylvania - 2012

Rendező: Genndy Tartakovszky (Dexter laboratóriuma)

Főszereplők: animált vámpírok, szörnyek, gnómok

Miről szól? Drakula szállodát üzemeltet Erdélyben, ahol mindenféle rém szívesen látott vendég. A problémák akkor kezdődnek, amikor egy teljesen átlagos turistafiú toppan be a hotelbe.

* * *

Tüskevár - 2012

Rendező: Balogh György (Pizzás)

Főszereplők: Nagy Marcell, Péntek Bálint, Kovács Lajos

Miről szól? A fővárosban élő, tizenéves Tutajos és barátja, Bütyök Balatonon töltik a nyarat Matula bácsinál, és rengeteg új élménnyel és tapasztalattal gazdagodnak.

* * *

Vadállatok / Savages - 2012

Rendező: Oliver Stone (Tőzsdecápák, JFK)

Főszereplők: Blake Lively, Taylor Kitsch, Aaron Johnson

Miről szól? Ben és Chon jó barátok, akik marihuánatermesztésből és kereskedelemből élnek. Egy mexikói drogkartell szemet vet az üzletükre, és amikor a fiúk nem akarnak együttműködni, a gengszterek elrabolják közös barátnőjüket.