Tóth Gabi is segíti az X-Faktor mentorait

Tóth Gabi Malek Miklós X-Faktor
Vágólapra másolva!
Az élő adásokba továbbjutó versenyzőket nem egyedül választják ki az X-Faktor mentorai, a döntésben a zenei szakma négy képviselője segíti őket. 
Vágólapra másolva!

Az elmúlt évekhez hasonlóan az X-Faktor négy mentora - Keresztes Ildikó, Geszti Péter, Malek Miklós és Nagy Feró - idén is kap egy-egy segédet, hogy velük együtt válassza ki azt a tizenkét versenyzőt, aki a mentorok házából továbbjut az élő show-kba.

Keresztes Ildikó a Carbonfools frontemberével, Fehér Balázzsal közösen dönt a huszonnyolc év felettiek sorsáról, Geszti Péternek a Class FM programigazgatója, Tiszttartó Titusz segít eldönteni, hogy a fiúk közül ki folytassa a műsort. A lányokat mentoráló Malek Miklósnak - akárcsak tavaly - idén is Tóth Gabi lesz a társa, Nagy Feró pedig az Anti Fitness Club énekesétől, Molnár Tamástól kap tanácsokat arra vonatkozóan, hogy mely csapatok menjenek tovább.

RTL Klub/Bársony Bence

Az október 6-i, szombati adásban Geszti Péter és Malek Miklós döntését ismerhetik meg a nézők, vasárnap pedig - Keresztes Ildikó és Nagy Feró véleményével kiegészülve - összeáll a 2012-es X-Faktor tizenkettes mezőnye.