A tévében a helyzet változatlan

Vágólapra másolva!
Nem volt jelentősebb mozgás a nézettségi listákon, rendületlenül tartja első helyét az X-Faktor, Berényiék pedig a második helyen tanyáznak. Továbbra is a Cobra 11 a legnézettebb heti sorozat.
Vágólapra másolva!

Az év 40. hetében az RTL Klub volt a legnézettebb hazai csatorna, 20,6 százalékos közönségaránnyal. A TV2 16, az M1 8,2 százalékot szerzett. A kereskedelmi célcsoportban 6,7 százalékponttal előzte meg a TV2-t az RTL Klub, a középmezőnyben négy csatorna végzett 4 és 5 százalék között - a Cool és az M1 megelőzte a fiatalabb nézőknél a Film+ csatornát és a Viasat3-at.

A 18-49-es célcsoportban és teljes lakosságnál is az X-Faktor végzett az élen, a Barátok közt pedig mindkét kategóriában beért a második helyre. A tehetségkutató 2 millió 244 ezer nézője továbbra is impozáns eredmény, főleg azért, mert a Mátyás király tér és a Rózsa presszó lakói is csak bő 1,5 milliót hoztak. A visszatérő 1 perc és nyersz! a fiataloknál is népszerű, de teljes lakosságban még inkább: előbbinél 6. a listán, utóbbi kategóriában 3. lett a Sebestyén Balázs vezette vetélkedő.

Top 30, teljes lakosság

Forrás: Nielsen

Minden műsor a legnézettebb részével szerepel.
Forrás: AGB Nielsen