Még mindig tárgyal a nyereménylakásról a VV5 nyertese és az RTL Klub

Vágólapra másolva!
Továbbra sincs lakása a 2012 februárjában véget ért Való Világ 5 nyertesének, Knap Attilának. A szponzor és a csatorna közti vita miatt máig nem kapta meg nyeremény nagy részét a VV Attilaként ismert realityszereplő.
Vágólapra másolva!

Nyolc hónapja nyerte meg a VV5-öt Attila, aki máig nem tudott beköltözni a fődíjként felajánlott zuglói lakásba, ugyanis az RTL Klub és az ingatlant felajánló szponzor közt vita áll fenn. "Egyrészről jól esik, hogy a rajongóim a mai napig mellettem állnak, másrészt óva intenék mindenkit attól, hogy az RTL Klubot hibáztassa bármiért. A mai napig ők fizetik a lakhatásomat, a nyereményem készpénz részét pontosan utalják, és az autót is megkaptam már. Tény és való, hogy amennyit lakásra akarnak adni, az nem az az összeg, amiből olyat tudnék venni, amilyet a műsor alatt reklámoztak a tévében. Mivel még nem zárultak le köztünk a tárgyalások, nagyon reménykedem abban, hogy sikerül úgy megegyeznünk, hogy mindenki jól érzi majd magát a kézfogás után. Számomra az lenne az ideális, ha nem kellene a készpénzemből is beletenni a lakásba" - nyilatkozta a Borsnak a VV5 nyertese.

Az RTL Klub sajtóosztálya a lapnak elmondat, hogy a csatorna - és az általa aláírt szerződés - szerint az említett 16 milliónál is kisebb értékű lakás illetné meg. Úgy vélik, hogy az ügy már rég lezárult volna, de a férfi értékesebbet szeretne. "A csatorna ebben partner, természetesen ésszerű határokon belül, így amíg meg nem találjuk a számára is elfogadható megoldást, addig lakhatásának költségét fizetjük" - reagált az RTL Klub sajtóosztálya megkeresésünkre.